1. Pregatirea umpluturii:
Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie si sotati usturoiul si ciupercile champignon pana se inmoaie, iar apa lasata se evapora. Amestecati apoi patrunjelul. Asezonati cu sare si piper si adaugati apoi semintele de pin.
2. Cu o lingura, umpleti pastravul cu amestecul de ciuperci champignon, asezati 2-3 felii subtiri de lamaie pe deasupra, apoi inveliti-l in sunca si legati-l cu sfoara alimentara. Prajiti pe gratar pentru 10 minute pe fiecare parte – sunca ar trebui sa fie crocanta si pestele patruns. Serviti fierbinte cu o felie de lamaie.
1 pastrav proaspat (800 g-1 kg), curatat si dezosat
8 felii de bacon
zeama unei lamai
Pentru umplutura:
45 ml ulei de masline
2 catei de usturoi
250 g ciuperci champignon, taiate subtire
o mana de patrunjel proaspat
sare si piper
100 g seminte de pin, prajite
Adaugă comentariu