Home » Pate de ficăței de pui

Pate de ficăței de pui

1.Topește untul într-o tigaie. Adaugă usturoiul, ceapa și ficățeii curățați și spălați în câteva ape reci.

2.Redu flacăra și lasă pe foc, acoperit, 10 – 15 minute sau până când ficățeii s-au pătruns.

3.Pune amestecul de ficăței într-un blender împreună cu crema de brânză, 2-3 linguri cu vin alb, sare și piper proaspăt măcinat după gust. Amestecă-l foarte bine până obții o compoziție cremoasă.

4.Pune într-un castron pateul de ficat de pui și dă-l la rece două ore înainte de a-l servi pe felii de pâine de casă.

credit foto: © dream79 – Fotolia.com

 

Tartă cu pate de ficat de pui

Poza principala

fotolia_57689856_subscription_xxl.jpgc_dream79_-_fotolia.com_mica.jpg

250 g ficăței de pui

30 g unt

1-2 căței de usturoi

2 linguri cu ceapă tocată fin

2-3 linguri cu vin alb dulce

100 g cremă de brânză

sare

piper negru

 

Rulouri cu ficăţei

Pentru gustari rapide si fara conservanti, pregateste reteta de pate de ficăței de pui.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.