- Se spală ficățeii în câteva ape apoi se curăță și se fierb.
- Roșia se opărește câteva secunde, apoi se decojește și se extrag semințele.
- Se trece prin blender pentru a obține un suc de roșii proaspăt.
- Tocați restul legumelor și treceți-le prin robotul de bucătărie.
- Puneți sosul de legume obținut la fiert.
- Când începe să clocotească adăugați ficățeii fierți.
- Când toate alimentele sunt fierte, procesați cu blenderul.
- În 250 ml lapte, se dă în clocot și se adaugă tabletele de calciu lactic.
- Se lasă să clocotească pentru încă 3 minute.
- Când s-a răcit se trece laptele printr-o sită și se folosește brânzica rezultată.
- Amestecați brânzica cu legumele și ficățeii.
- Pentru un plus de aromă, tocați câteva frunze de pătrunjel.
Credit Foto: Fotolia/ Patryssia
Poza principala
- 4 ficăței
- 1 l apă
- 1 roșie
- 1 ardei gras
- 1 morcov
- 2 tablete calciu lactic
- 250 ml lapte
- câteva frunze pătrunjel
Ai grija de necesarul zilnic de fier printr-o reteta sanatoasa cu ficat de pui. Reteta ideala pentru diversificarea bebelusului.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu