Home » Aperitive, salate, sosuri » Pate de pui cu branza
Aperitive, salate, sosuri

Pate de pui cu branza

  1. Se spală ficățeii în câteva ape apoi se curăță și se fierb.
  2. Roșia se opărește câteva secunde, apoi se decojește și se extrag semințele.
  3. Se trece prin blender pentru a obține un suc de roșii proaspăt.
  4. Tocați restul legumelor și treceți-le prin robotul de bucătărie.
  5. Puneți sosul de legume obținut la fiert.
  6. Când începe să clocotească adăugați ficățeii fierți.
  7. Când toate alimentele sunt fierte, procesați cu blenderul.
  8. În 250 ml lapte, se dă în clocot și se adaugă tabletele de calciu lactic.
  9. Se lasă să clocotească pentru încă 3 minute.
  10. Când s-a răcit se trece laptele printr-o sită și se folosește brânzica rezultată.
  11. Amestecați brânzica cu legumele și ficățeii. 
  12. Pentru un plus de aromă, tocați câteva frunze de pătrunjel.

  Credit Foto: Fotolia/ Patryssia

Poza principala

pate_ficat.jpg

  • 4 ficăței
  • 1 l apă 
  • 1 roșie
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov 
  • 2 tablete calciu lactic
  • 250 ml lapte
  • câteva frunze pătrunjel 
Ai grija de necesarul zilnic de fier printr-o reteta sanatoasa cu ficat de pui. Reteta ideala pentru diversificarea bebelusului.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.