1. Pune ficăţeii la călit în ulei încins. Presară piper, sare și cimbru după gust. Când sunt gata, scoate-i și lasă-i să se răcorească.
2. În uleiul rămas, călește morcovul tăiat cubuleţe sau ras, apoi pune-l la scurs.
3. Pune ficăţeii în blender împreună cu untul, coniacul, sărează și piperează dacă e nevoie și amestecă până ce obţii o cremă fină.
4. La final, presară chili cât să-i dai gust picant și adaugă morcovul ras. Dă la rece, apoi servește.
Poza principala
Galerie foto
500 g ficăţei de pui
100 g unt
50 ml smântână dulce
2 linguri cu coniac
1 morcovi
ulei
sare
piper
cimbru uscat
chilli
Când vrei să-ți surprinzi musafirii, pregătește rețeta de pate picant și nu vei da greș.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu