1.Taie ceapa mărunt și călește-o în ulei. Când s-a aurit, adaugă boabele de fasole scurse din conservă, amestecă pe foc 2-3 minute și pune apoi totul într-un blender.
2.Mixează de câteva ori (atât cât îți dorești să fie de fin pateul), apoi pune semințele de susan trase într-o tigaie, uleiul, câteva fire de verdeață, sare și piper după gust.
3.La final, adaugă usturoiul pisat într-un mojar și zeama de lămâie după gust. Lasă la rece 30 de minute să se întrepătrundă aromele și servește pe pâine prăjită.
Poza principala
Galerie foto
150 g fasole albă
180 ml ulei de măsline
2 căței de usturoi
zeama de la o jumătate de lămâie
100 g ceapă
50 g semințe de susan
verdeață
sare
piper
Pentru o gustare rapidă, sănătoasă și plină de fibre, pregătește rețeta de pateu cu fasole boabe.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments
Adaugă comentariu