1.Toacă ceapa și pisează usturoiul. Pune untul la încins și călește ceapa, adaugă usturoiul și ciupercile curățate și tocate, un praf de sare, piper și cimbru. Ține pe foc 5 minute, apoi adaugă smântâna și lasă pe foc până compoziția mai scade și devine lipicioasă.
2.Decupează aluatul sub formă de steluțe și pune o jumătate din ele pe tava tapetată cu hârtie de copt. Pune deasupra câte o linguriță de ciuperci. Decupeaza centrul stelutelor ramase și așază-le deasupra celor din tavă.
3.Unge cu ou stelutele cu umplutură de ciuperci și presară deasupra brânza rasă. Dă la cuptor până pateurile devin aurii și apetisante.
Credit foto: Photoland/Profimedia
400 g foietaj
200 g ciuperci
50 g brânză cheddar
1 ceapă mic
1 cățel de usturoi
50 g unt
100 ml smântână
1 ou
cimbru
piper
sare
Adaugă comentariu