1.Lasă foitajul să se decongeleze la temperature camerei. Între timp, pregătește pasta de măsline: scoate sâmburii măslinelor și pune pulpa în blender împreună cu două linguri cu ulei de măsline și sare după gust, pentru a obţine o pastă.
2.Separat, taie roșiile în sferturi și trage-le două minute într-o tigaie în care ai încins 2-3 linguri cu ulei de măsline.
3.Scoate o foaie de aluat și taie cu un pahar forme rotunde. Unge-le cu un strop de ulei și dă-le la cuptorul încins 20 de minute, până ce crește aluatul.
4.Scoate minipateurile pe un platou și lasă-le zece minute să se răcească. Pe fiecare pateu, pune câte o lingură cu pastă de măsline, câteva sferturi de roșie, o linguriţă cu muguri de pin și pătrunjel tocat mărunt.
1 pachet foitaj fără ou
200 g măsline negre
300 g roșii cherry
150 g muguri de pin
ulei de măsline
sare
pătrunjel
Adaugă comentariu