Revista Practic în bucătărie

Pateuri cu pastă de măsline

1.Lasă foitajul să se decongeleze la temperature camerei. Între timp, pregătește pasta de măsline: scoate sâmburii măslinelor și pune pulpa în blender împreună cu două linguri cu ulei de măsline și sare după gust, pentru a obţine o pastă.

2.Separat, taie roșiile în sferturi și trage-le două minute într-o tigaie în care ai încins 2-3 linguri cu ulei de măsline.

3.Scoate o foaie de aluat și taie cu un pahar forme rotunde. Unge-le cu un strop de ulei și dă-le la cuptorul încins 20 de minute, până ce crește aluatul. 

4.Scoate minipateurile pe un platou și lasă-le zece minute să se răcească. Pe fiecare pateu, pune câte o lingură cu pastă de măsline, câteva sferturi de roșie, o linguriţă cu muguri de pin și pătrunjel tocat mărunt.

 

 

Foitaj cu brânză nobilă

Poza principala

pateuri_cu_pasta_de_masline_fotolia_32850270_subscription_xl.jpg_c_will_hughes_-_fotolia.com_mica.jpg

1 pachet foitaj fără ou

200 g măsline negre

300 g roșii cherry

150 g muguri de pin

ulei de măsline

sare

pătrunjel

 

Foitaj cu oua de prepelița

Arătoase, fragede și gustoase, pateurile cu pastă de măsline sunt un antreu grozav.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE