- Preîncăzliți cuptorul la 200 grade.
- Tapetați o tavă de cuptor cu hârtie de copt.
- Luați o tavă de tort cu diametrul de 20 de cm și trasați conturul acesteia pe hârtia de copt.
- Mixați albușurile la viteză mare adăugând zahărul.
- Mixați pentru aproximativ 8 minute până când amestecul este ferm.
- Adăugați pudra de cacao în bezea și amestecați.
- Folosind o spatulă răsturnați bezeaua pe hârtia de copt rotundă având grijă să nu depășiți, bezeaua se va extinde în timpul coacerii.
- Coaceți bezeaua pentru 1 oră lăsând ușa cuptorului ușor deschisă.
- Lăsați bezeaua să se răcească pe raftul cuptorului, acoperită, timp de 1 zi.
- Topiți ciocolata și untul pe baie de aburi, amestecând din când în când.
- Pentru a asambla pavlova, adăugați smântâna bătută în centrul bezelei, adăugați 1 mână de migdale măcinate și toppingul de ciocolată.
- Serviți imediat.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 4 albușuri de ou mare
- 200 g zahăr brun
- un vârf cuțit sare
- 2 linguri pudră cacao
- 360 g smântână
- câteva migdale pentru decor
- 100 g ciocolată neagră pentru ornat
- 1 linguriță unt
Cel mai spectaculos desert pentru noaptea dintre ani.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Adaugă comentariu