- Pentru început pregătim blatul pavlova.
- Batem albușurile într-un bol până când încep sa prindă vârfuri rigide.
- Treptat se adaugă câte 1 lingură cu zahăr pudră din cele 225 grame și câte un vârf de făină de porumb.
- La final, compoziția trebuie să fie netedă și lucioasă.
- Se încălzește cuptorul la 150 de grade.
- Pregătiți un cerc cu diametrul de 20 de cm pregătit cu hârtie de copt.
- Transferați bezeaua în formă și coaceți pentru 50 de minute.
- Lăsați-o să se răcorească tot în cuptor, nu scoateți blatul brusc la rece.
- Pregătiți umplutura, încălzind untul într-o tigaie, în care adăugați feliile de pere.
- Ferbeți la foc potrivit pentru 2-3 minute.
- Adăugați zahărul și lăsați-le să se caramelizeze, având grijă să nu se ardă.
- Turnați iaurtul grecesc în mijlocul blatului Pavlova.
- Adăugați perele ușor răcite și stropiți cu caramelul obținut.
- Ideal este să îl lăsați 2-3 zile la frigider înainte de a fi servit.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
Galerie foto
- 4 albușuri
- 225 g zahăr pudră
- 1 linguriță făină porumb
- 12 felii pere ( 2 pere )
- 50 g unt
- 75 g zahăr pudră ( pentru topping )
- 250 g iaurt grecesc
Pavlova într-o altă prezentare, caramelizată cu pere și umplută cu iaurt grecesc. Nu puteți refuza, nu-i așa?
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu