- Desfaceți broccoli cu ajutorul unui cuțit.
- Separați buchețelele de tulpină și lăsați-le deoparte.
- Tulpina tocată mărunt o puneți în tigaie împreună cu usturoiul, fileurile de anșoa, ardeiul iute tocat și jumătate din cantitatea de unt.
- Lăsați pe foc mic timp de 8 minute.
- Pastele le fierbeți conform instrucțiunilor de pe cutie.
- Fierbeți buchețelele de broccoli timp de 4 minute, într-un vas separat.
- Scurgeți pastele și broccoli.
- Adăugați-le în tigaie peste restul ingredientelor.
- Condimentați cu sare și piper după gust.
- Presărați o cantitate generoasă de parmezan și serviți imediat.
Credit Foto: Fotolia/ Comugnero Silvana
Poza principala
- 450 g paste tip penne
- 2 căpățâni broccoli
- 2 căței usturoi
- 8 fileuri anșoa
- 2 ardei iuți
- sare
- piper
- parmezan
- 70 g unt
Dacă nu îți place broccoli, încearcă această rețetă și îți vei schimba părerea! Penne gustoase si usor de preparat, cu broccoli si fileuri de ansoa!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu