Penne cu broccoli si ansoa

  1. Desfaceți broccoli cu ajutorul unui cuțit.
  2. Separați buchețelele de tulpină și lăsați-le deoparte. 
  3. Tulpina tocată mărunt o puneți în tigaie împreună cu usturoiul, fileurile de anșoa, ardeiul iute tocat  și jumătate din cantitatea de unt.
  4. Lăsați pe foc mic timp de 8 minute.
  5. Pastele le fierbeți conform instrucțiunilor de pe cutie.
  6. Fierbeți buchețelele de broccoli timp de 4 minute, într-un vas separat.
  7. Scurgeți pastele și broccoli.
  8. Adăugați-le în tigaie peste restul ingredientelor.
  9. Condimentați cu sare și piper după gust.
  10. Presărați o cantitate generoasă de parmezan și serviți imediat.

 Credit Foto: Fotolia/ Comugnero Silvana

Poza principala

penne_cu_broccoli_si_ansoa.jpg

  • 450 g paste tip penne
  • 2 căpățâni broccoli
  • 2 căței usturoi
  • 8 fileuri anșoa
  • 2 ardei iuți
  • sare
  • piper
  • parmezan
  • 70 g unt 
Dacă nu îți place broccoli, încearcă această rețetă și îți vei schimba părerea! Penne gustoase si usor de preparat, cu broccoli si fileuri de ansoa!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE