Ceapa și usturoiul se călesc în ulei de măsline. Când acestea capătă o culoare ușor aurie se adaugă frunzele de dafin, semințele de fenicul, roșiile tocate si pasta de roșii.
Se lasă să fiarbă acoperite la foc mic pentru 5-7 minute.
Cârnații se prăjesc separat într-o tigaie cu un strop de ulei de măsline.
Când sunt gata se taie în 3-4 bucăți și se adaugă în sos împreună cu fasolea.
Pastele se fierb într-o cantitate generoasă de apă și sare.
Se fierb ținând cont de indicațiile de pe cutie, iar când acestea sunt gata, se scurg de excesul de apă.
Într-un vas se adaugă pastele bine scurse, împreună cu sosul și cașcavalul ras.
Se introduce vasul la cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 15-20 minute.
Se servesc calde sau reci cu pătrunjel tocat.
Credit foto: Fotolia/ Joshua Resnick
600 g paste tip penne
2 linguri ulei măsline
1 ceapă
3 căței usturoi
3 frunze dafin
1 linguriță semințe fenicul
400 g roșii
500 g roșii tomate
8 cârnați porc
1 conserva ( 400 g) fasole albă
sare
100 g brânză Cedar
Adaugă comentariu