Farfuria perfectă în care vei întâlni savoarea Italiei cu cea a Spaniei.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 4
Ingrediente:
- 400 g paste tip penne
- 1 broccoli
- 200 g chorizo, feliat
- 2 căței de usturoi zdrobiți
- 1 linguriță semințe de fenicul
- 200 g cremă de brânză cu ierburi
- parmesan pentru a servi
Modalitate de preparare:
- Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe cutie și adăugați broccoli în ultimele 3 minute de fierbere. Atunci când sunt fierte, se scurge totul de excesul de apă, păstrând o cană pentru sosul de final.
- Între timp, se prăjește chorizo într-o tigaie mare.
- Se adaugă usturoiul și semințele de fenicul, apoi se fierbe timp de încă 1 minu.
- Se adaugă în tigaie pastele penne fierte, se adaugă crema de brânză și se amestecă împreună până când brânza este topită, adăugând un strop de apă păstrată de la paste.
- Se distribuie în boluri boluri, și se servesc cu parmezan și rucola (opțional)
Credit Foto: 123RF
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare
Facebook Comments
Adaugă comentariu