Ceva mai simplu și mai bun nu avem astăzi!
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții:4
Ingrediente:
- 400 g penne
- 250 g ciuperci
- 8 felii bacon
- 4 linguri pesto
- 200 ml smântână cu 50% grăsime
- un pumn frunze busuioc
Modalitate de preparare:
- Gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
- Între timp tăiați feliuțe ciupercile și baconul.
- Scurgeți pastele de excesul de apă și păstrați câteva linguri pentru sos.
- Prăjiți baconul și ciupercile în tigaie la foc iute pentru aproximativ 5 minute.
- Adăugați pastele scurse în tigaie și gătiți timp de 1 minut.
- Îndepărtați tigaia de pe sursa de foc și adăugați sosul pesto și smântâna.
- Presărați busuioc înainte de servire.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu