Intr-o tigaie, incingeti uleiul si sotati vinetele si rozmarinul pentru 5 minute. Adaugati bostanelul si zucchiniul si mai sotati pentru cateva minute. Potriviti de sare si piper. Puneti ceapa, broccoliul si rosiile cherry si continuati sa fierbeti pana cand se inmoaie toate legumele. Potriviti de sare, piper, otet, zeama de portocala si ulei.
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt al dente, scurgeti-le si puneti-le peste legume, aducandu-le pe foc pentru 5 minute.
Serviti cu parmezan ras si frunzulite de marar.
450 g vinete, taiate
2 legaturi de rozmarin
1/4 cana de ulei de masline
250 g bostanel, taiat
250 g zucchini, taiat
sare si piper negru proaspat macinat
250 g ceapa rosie, taiata
10 rosii cherry, injumatatite
1 broccoli
cimbru
marar
zeama de la o portocala
1/4 cana otet balsamic
280 g paste penne
Adaugă comentariu