1.Pentru rețeta de pesto roșu, pune într-un mixer toate ingredientele enunțate și mixează de câteva ori, până capătă o consistență fină.
2.Fierbe pennele aldente, scurge-le și dă-le printr-un jet de apă, apoi pune-le la scurs.
3.Pune sosul pesto roșu într-un wok, adaugă pastele și măslinele. Amestecă, dar nu lăsa să se prindă de fundul wokului.
4.Servește penne cu pesto roșu, măsline și parmezan ras proaspăt deasupra.
credit foto: Guliver/Thinckstock
Poza principala
Galerie foto
400 g penne
100 g măsline
100 g parmezan
pentru sosul pesto roșu:
2 roșii
100 g roșii uscate
60 ml ulei de măsline
50 g nucă/muguri de pin
50 g măsline kalamata
60 g parmezan ras
3 căței de usturoi
busuioc proaspăt
fulgi de chili
sare
Sosul pesto roșu aduce un plus de aromă și gust acestor paste. De încercat rețeta!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu