- Încingeți cuptorul la 200 de grade.
- Într-o oală cu apă și sare combinați pastele și broccoli.
- Fierbeți conform instrucțiunilor de pe cutie, pentru aproximativ 8 minute.
- Scurgeți de excesul de apă, păstrând două căni.
- Adăugați din nou în oală pastele si broccoli.
- Încălziți ueliul într-o cratiță mare și asezonați pieptul de pui cu sare și piper.
- Adăugați carnea în tigaie cu partea condimentată în jos.
- Când carnea prinde o culoare aurie, atunci întoarceți-o pe partea cealaltă.
- Folosiți un termometru de bucătărie pentru a verifica când carnea este gata. În momentul în care a atins 155-160 de grade, o puteți scoate din tigaie.
- Când este gata, transferați-o într-o tavă de cuptor. Acoperiți cu folie și păstrați-o la cald în cuptorul preîncălzit.
- Adăugați untul în tigaie iar când acesta s-a topit adăugați ciupercile.
- Presărați-le cu sare și lăsați-le să se gătească pentru 7-8 minute.
- Adăugați usturoiul și mențineți pentru încă 30 de secunde.
- Adăugați crema de brânză și gătiți până când aveți o compoziție omogenă și netedă.
- Încorporați 1 cană de apă de la paste și amestecați energic.
- Completați cu parmezanul ras.
- Turnați sosul peste amestecul de paste și broccoli. În cazul în care sosul nu este destul de cremos , mai adăugați apă.
- Distribuiți în farfurii și adăugați pe deasupra carne tăiată fâșii.
- Serviți prepartul cald.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 230 g penne din grâu integral
- 350 g broccoli congelat
- 2 linguri ulei de gătit
- 600 g piept de pui fără os și fără piele
- 2 linguri unt
- 250 g ciuperci
- 2-3 căței de usturoi
- 220 g cremă de brânză
- 75 g parmesan
- sare
- piper măcinat
O combinație colorată și sățioasă, perfectă pentru prânzul de la birou.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu