- Spălați pulpele de pui și tăiați carnea în bucăți mici.
- Tocați morcovul, ceapa și usturoiul cât mai fin.
- Într-o tigaie căliți legumele cu ulei de măsline.
- Adăugați carnea și prăjiți până când aceasta capătă o culoare aurie.
- Turnați supa de pui și amestecați. Adăugați sosul de roșii, presărați oregano și lăsați să se gătească la foc mic până când sosul începe să se îngroașe.
- Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe cutie în apă cu sare.
- Tăiați dovleceii julien și prăjiți-i în ulei de măsline.
- Adăugați-i în sos și presărați busuiocul tocat mărunt, zahărul, sare și piper după gust.
- Scurgeți pastele și adăugați-le peste sos.
- Amestecați pentru a întrepătrunde aromele. Dacă sosul vi se pare prea gros, adăugați un polonic din apa în care au fiert pastele.
- Serviți cu parmezan și frunze de busuioc.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 500 g paste
- 500 g pulpe de pui
- 1 ceapă mică
- 2 căței de usturoi
- 1 morcov
- 2 dovlecei mici
- 100 ml supă de pui
- 700 ml sos de roșii
- 3 linguri ulei măsline
- 1/2 legătură busuioc
- 1/4 linguriță oregano
- 1 vârf cuțit zahăr
- sare
- piper măcinat
- 100 g parmezan
Pentru iubitorii de paste, vă propunem o porție consistentă și aromată.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu