- Zdrobește usturoiul și spală frunzele de rucola.
- Pasează-le într-un blender și încorporează parmezanul și jumătate din cantitatea de ulei.
- În alte 3 linguri cu ulei călește creveții decorticați.
- Adaugă-le sare și piper după gust.
- Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe cutie.
- Trage semințele de pin la tigaie ( 2 linguri ), adaugă peste ele pastele fierte și sosul de rucola.
- Adaugă câteva frunze de rucola în momentul servirii.
Credit Foto: Fotolia/ A_Bruno
Poza principala
- 400 g paste tip penne
- 170 g rucola
- 250 g creveți decorticați
- 4 linguri parmezan
- semințe de pin pentru servire
- 5-6 linguri ulei măsline
- 2 căței usturoi
- sare
- piper
Nu ești decis dacă vrei fructe de mare sau o salată? Combină-le pe toate, adaugă câteva paste și vei obține un preparat minunat.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu