Home » Penne cu sos pesto si rosii

Penne cu sos pesto si rosii

1.Pentru sosul pesto, pune toate ingredientele în blender și mixează de câteva ori.

2.Fierbe pennele în apă cu sare și scurge-le într-o sită.

3.Pune pastele într-un castron, toarnă sosul pesto deasupra și amestecă. 

4.La final, pune roșiile tăiate potrivit și servește celor dragi penne cu sos pesto și roșii.

credit foto: © Marco Mayer – Fotolia.com

 

Penne la cuptor cu pui, ciuperci si carnati

Poza principala

penne_cu_sos_pesto_fotolia_54740500_subscription_xxl.jpg_c_marco_mayer_-_fotolia.com_mica.jpg

300 g penne

2 roșii micuțe (200 g roșii cherry)

 

pentru sosul pesto

30 frunze de busuioc

2 linguri cu muguri de pin (trași în tigaie)

2 linguri cu parmezan ras

2 căței de usturoi

200-250 ml ulei de măsline

sare, piper

 

Penne cu dovlecei

O cina rapida si aromata, perfecta langa un pahar cu vin alb.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE