1.Fierbe pastele aldente în apă cu sare, apoi pune-le la scurs.
2.Fierbe pentru 3 minute bucheţelele de broccoli în apă cu sare.
3.într-un castron mare, punepastele scurse, frunzele de spanac, bucheţelele de broccoli, mazărea scursă, ulei de măsline şi un praf de sare.
4.La final, toarnă puţin ulei de măsline extravirgin şi presară brânza de capră sfărâmată. Serveşte imediat.
credit foto: Thinckstosck
Poza principala
Galerie foto
300 g penne
100 g frunze de spanac
3-4 bucheţele de broccoli
1 conservă mică de mazăre
200 g brânză de capră
ulei de măsline
sare
Pentru o cină uşoară, plină de vitamine şi foarte gustoasă, prepară reţeta de penne cu verdeţuri şi brânză de capră.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu