Deserturi & băuturi

Pepene galben umplut cu budinca

Text
Pepene galben umplut cu budinca
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
pepene_galben_umplut_cu_budinca_img_6286.jpg

Ingrediente

2 bucăți mari de pepene galben sau 4 pepeni mai mici
2 pachete de budincă de ciocolată sau caramel
6 linguri zahăr
1 l lapte
4 linguri de nucă de cocos pentru decor sau câteva frunze de mentă proaspătă

Mod de preparare

Pui într-un vas la fiert laptele cu zahărul și cu cele 2 pachete de budincă, amesteci foarte bine până ce se îngroașă budinca. Apoi lași budinca la răcit și pregătești între timp pepenii. Speli bine pepenii, îi scobești în mijloc și scoți partea cu semințe, apoi torni budinca în pepeni, dacă sunt mici. Dacă folosești 2 pepeni mai mari, îi tai în jumătate și umpli fiecare jumătate cu budincă. Îi așezi pe 4 farfurii, apoi decorezi cu nucă de cocos sau îi lași simpli și pui câte o frunzuliță de mentă verde. Servești pepenii imediat ce s-au răcit, cât sunt proaspeți. Nu îi lași pe a doua zi. Este un desert răcoritor, se pregătește rapid și îl poți pregăti toată vara, atâta timp cât găsești pepeni. Poftă bună!

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE