Vegetarian & vegan

Pere trase la tigaie cu ghimbir

pere_trase_la_tigaie_cu_ghimbir
  1. Curățați perele și tăiați-le în sferturi.
  2. Eliminați sâmburii și plasați o tigaie pe foc.
  3. Adăugați untul în tigaie, iar când începe să facă spumă, adăugați ardeiul iute roșu și ghimbirul.
  4. Amestecați bine pentru a combina aromele și adăugați perele.
  5. Gătiți-le pentru 1-2 minute pe fiecare parte până când încep să se înmoaie și să își modifice culoarea.
  6. Serviți-le însoțite de 1 lingură de iaurt sau ca atare.

Credit Foto: 123RF

pere_trase_la_tigaie_cu_ghimbir.jpg

  • 4 pere
  • 50 g unt
  • 1/2 ardei roșu iute, fără semințe și tocat mărunt
  • 2 lingurițe ghimbir proaspăt ras
  • iaurt pentru a servi ( opțional )
Desert la tigaie, aromat și senzual, ideal pentru o cină romantică.
Numar de portii: 4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE