Spala bine limba de porc si las-o o ora in apa rece, taiata in bucati mari. Fierbe-o pana se patrunde usor cu furculita. Curat-o bine, dupa care tai-o in felii subtiri.
Separat, taie perele pe jumatate, pe lungime, si scoate alveola cu samburi. Cu o lingurita, scoate-le usor miezul.
Zdrobeste branza Roquefort si amestec-o usor cu branzica de casa, chimenul si vinul alb. La sfarsit, incorporeaza miezul, lamaie rasa si putina ceapa taiata fin. Umple jumatatile de para si asaza-le la cuptor aproximativ 10-15 minute.
Pune pe farfurii felii de limba si rosie si jumatatile de para. Serveste aceste pere umplute dupa ce s-a racorit putin.
1 limba de porc
2 pere
100 g branza Roquefort
1/2 lingurita cu chimen
100 g branzica de casa cu smantana
20 ml vin alb dulce
1 lamaie
1 fir de ceapa verde
Adaugă comentariu