Revista Practic în bucătărie

Perișoare de curcan în sos alb

1. Amestecă pieptul de curcan tocat cu orezul, ceapa tocata fin, oul bătut cu un praf de sare și piper și o jumătate din legătura de pătrunjel până se omogenizează compoziţia.

2. Cu palmele umede, modelează perișoare. Pune-le la fiert în apă cu un praf de sare și foile de dafin, dar numai în momentul în care apa a început să clocotească.

3. Separat, topește untul. Încorporează făina și subţiază cu laptele și smântâna pentru gătit. Lasă să dea în 1-2 clocote, apoi pune perișoarele. Amestecă ușor, iar la final, aromatizează aceste perisoare de curcan in sos alb cu restul de pătrunjel.

 

Perisoare în sos de rosii

 

Poza principala

prisoare_mici.jpg

500 g piept de curcan

350 ml smantana pentru gatit

200 ml lapte

50 g unt

2 linguri cu făină

2 linguri cu orez

1 ou

1 ceapa

pătrunjel

2 foi de dafin

sare

piper

 

Perişoare de curcan

Perișoare de curcan în sos alb sunt ideale pentru un mesele în familie.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE