1.Într-un castron amestecă toate ingredientele pentru perişoare. Cu palmele umede foarmează perişoare de dimensiune potrivită şi pune-le la fi ert în apă cu sare.
2.Între timp, căleşte ceapa tocată cu usturoiul zdrobit. Stinge cu 125 ml supă şi lasă pe foc până se evaporă şi ceapa începe să se închidă la culoare.
3.Toarnă restul de supă împreună cu roşiile pasate, sare şi piper. După 10 minute adaugă verdeaţa tocată şi perişoarele fi erte.
4.Bagă vasul în cuptor pentru 25 de minute şi serveşte apoi cât sunt calde.
Pentru sos
1 cățel de usturoi
150 ml supă de curcan
1 cutie roşii
1 legătură de pătrunjel
sare
1 ceapă
piper
Pentru chifteluţe
450 g carne tocată de curcan
2 ouă
1 ceapă
1 cățel de usturoi
sare
piper
Adaugă comentariu