Cartofi aromatizați cu ghimbir, garnitura perfectă pentru o porție de somon.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 1 cartof dulce, tăiat bastonașe
- 4 lingurițe ulei măsline
- 2 X 140 g file somon (tocat)
- 1 bucată mică ghimbir ras
- coaja de la 1 limetă
- 2-3 fire ceapă verde, fin tocate
- 2 linguri maioneză amestecată cu wasabi
Modalitate de preparare:
- Încingeți cuptorul la 200 de grade.
- Plasați bucățile de cartof într-o tavă de cuptor și stropiți cu 1 linguriță de ulei.
- Asezonați după gust și introduceți tava în cuptor.
- Coaceți pentru 20-25 minute.
- Amestecați somonul într-un bol cu ghimbirul, coaja de limetă și condimentele.
- Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie și adăugați ceapa verde.
- Căliți timp de 2 minute.
- Adăugați ceapa peste amestecul de pește.
- Încălziți uleiul într-o tigaie.
- Din amestecul de pește formați perișoare și căliți-le 2-3 minute pe fiecare parte.
- Serviți chiftelele de pește cu cartof dulce șiamestec de maioneză cu wasabi.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu