Home » Perisoare în sos de rosii

Perisoare în sos de rosii

1. Spala carnea, da-o prin masina de tocat si las-o sa se raceasca în frigider. Curata si toaca ceapa si usturoiul. Amesteca carnea pâna începe sa lipeasca, adauga ceapa, usturoiul, oul, faina de hrisca si busuiocul tocat. Potriveste de sare si piper si îngroasa compozitia cu pesmet. Lasa la loc racoros. 

2. Spala varza murata, stoarce-o de apa si taie marunt. Încinge uleiul, caleste ceapa ramasa pâna devine sticloasa. Adauga varza murata, rosiile, frunzele de dafin si sarea. Adauga apa si lasa sa dea în clocot. 

3. Cu mâinile ude, formeaza perisoare din amestecul de carne si pune-le la fiert în amestecul de varza timp de 15 minute, pâna se fragezesc. Înainte sa fierbi sosul, îngroasa-l cu rosii proaspete tocate, în care ai adaugat piper macinat. Fierbe usor, sareaza, adauga zahar si piper dupa gust.

credit foto: Photoland/Profimedia

 

Chifteluțe de orez și ierburi

Poza principala

perisoare_mici.jpg

500 g carne macra de porc 

1 ceapa

2 catei de usturoi 

1 ou 

2 linguri de faina de hrisca 

6 frunze de busuioc

300 g varza acra 

1 linguri cu ulei

250 g rosii tocate (sau de la conserva) 

4 frunze de dafin 

250 g rosii cherry 

1 ardei iute

cca 1 lingura de pesmet

zahar brun

sare 

piper negru macinat

 

Chifteluțe de morcovi

Perisoare în sos de rosii, o idee ingenioasa pentru un prânz multicolor.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE