Home » Vegetarian & vegan » Perle tapioca cuscus
Vegetarian & vegan

Perle tapioca cuscus

Foto
Thinkstock/ getty images
Desert cu perle de tapioca și multă nucă de cocos. Un deliciu!
cuscus_tapioca.jpg

Dificultate: ușor

Timp de preparare: îndelungat

Porții: 6-8 

Ingrediente:

  • 500 g tapioca
  • 400 g zahăr
  • 400 g nucă de cocos razuită
  • 250 ml lapte condensat ( la cutie )
  • 500 ml apă
  • 500 ml lapte
  • 1 vârf cuțit sare

Modalitate de preparare:

  1. Se aduce apa în punctul de fierbere, se adaugă perlele de tapioca și zahărul, lăsați să fiarbă 30 de minute.
  2. Se adaugă 300 g din nuca de cocos, un praf de sare și lapte.
  3. Amestecați bine și așezați compoziția pe un platou.
  4. Lăsați-o să se răcească pentru 2 ore.
  5. Decorați cu nuca de cocos rămasă și turnați deasupra laptele condensat.
  6. Serviți imediat sau după ce ați ținut la rece câteva ore.
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE