Home » Vegetarian & vegan » Perle tapioca cuscus
Vegetarian & vegan

Perle tapioca cuscus

Foto
Thinkstock/ getty images
Desert cu perle de tapioca și multă nucă de cocos. Un deliciu!
cuscus_tapioca.jpg

Dificultate: ușor

Timp de preparare: îndelungat

Porții: 6-8 

Ingrediente:

  • 500 g tapioca
  • 400 g zahăr
  • 400 g nucă de cocos razuită
  • 250 ml lapte condensat ( la cutie )
  • 500 ml apă
  • 500 ml lapte
  • 1 vârf cuțit sare

Modalitate de preparare:

  1. Se aduce apa în punctul de fierbere, se adaugă perlele de tapioca și zahărul, lăsați să fiarbă 30 de minute.
  2. Se adaugă 300 g din nuca de cocos, un praf de sare și lapte.
  3. Amestecați bine și așezați compoziția pe un platou.
  4. Lăsați-o să se răcească pentru 2 ore.
  5. Decorați cu nuca de cocos rămasă și turnați deasupra laptele condensat.
  6. Serviți imediat sau după ce ați ținut la rece câteva ore.
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE