Foto
Thinkstock/ getty images
Desert cu perle de tapioca și multă nucă de cocos. Un deliciu!

Dificultate: ușor
Timp de preparare: îndelungat
Porții: 6-8
Ingrediente:
- 500 g tapioca
- 400 g zahăr
- 400 g nucă de cocos razuită
- 250 ml lapte condensat ( la cutie )
- 500 ml apă
- 500 ml lapte
- 1 vârf cuțit sare
Modalitate de preparare:
- Se aduce apa în punctul de fierbere, se adaugă perlele de tapioca și zahărul, lăsați să fiarbă 30 de minute.
- Se adaugă 300 g din nuca de cocos, un praf de sare și lapte.
- Amestecați bine și așezați compoziția pe un platou.
- Lăsați-o să se răcească pentru 2 ore.
- Decorați cu nuca de cocos rămasă și turnați deasupra laptele condensat.
- Serviți imediat sau după ce ați ținut la rece câteva ore.
Facebook Comments
Adaugă comentariu