Uite o modalitate simplă de a prepara cina într-un timp scurt.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 500 ml piure de roșii/ passata
- 1 ceapă roșie, fin feliată
- 1 lingură ulei măsline
- 400 g file pește alb
- 10 roșii cherry, tăiate în jumătate
- 2 linguri pătrunjel tocat
- 1 cățel de usturoi, tocat
- coaja de la 1 lămâie
Modalitate de preparare:
- Sotați ceapa în ulei de măsline la foc mediu timp de 1 minut.
- Se adaugă piureul de tomate și roșiile. Fierbetț la foc mic timp de 3 minute.
- Asezonați cu puțină sare și piper.
- Se așează peștele peste roșiile din tigaie.
- Se acoperă cu un capac și se fierbe timp de aproximativ 12 – 15 minute.
- Se combină pătrunjelul, usturoiul și coaja de lămâie.
- Se presară peste pește chiar înainte de servire.
- Serviți cu legume verzi alături.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu