Toacă rozmarinul, cimbrul, ceapa verde și pătrunjelul.
Amestecă toate ierburile și lasă-le deoparte.
Peștele se curăță de solzi și de oase.
Într-o tigaie se încinge uleiul de măsline, se adaugă usturoiul și fileurile de pește.
Se țin la prăjit până se rumenesc pe ambele părți.
Adaugă vinul alb, zeama de lămâie și foaia de dafin.
Condimentează cu sare și piper după gust.
Se lasă pe foc totul pentru încă 5 minute.
La final adaugă în tigaie ierburile aromatice.
Servește peștele cu garnitură de legume.
Credit Foto: Fotolia/ HLPhoto
Poza principala
4 fileuri pește alb
jumătate pahar vin alb
2 crenguțe rozmarin
2 crenguțe cimbru
4 fire ceapă verde
1 legătură pătrunjel
2 căței usturoi
1 foaie dafin
5 linguri ulei măsline
sare
piper
sucul de la jumătate de lămâie
Peștele este întotdeauna o alegere sănătoasă indiferent de modalitatea de preparare! Încearcă această rețetă aromată și rapidă pentru o cină cu prietenii !
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu