Mâncăruri

Peste alb prajit cu ierburi aromatice

Toacă rozmarinul, cimbrul, ceapa verde și pătrunjelul.
Amestecă toate ierburile și lasă-le deoparte.
Peștele se curăță de solzi și de oase.
Într-o tigaie se încinge uleiul de măsline, se adaugă usturoiul și fileurile de pește.
Se țin la prăjit până se rumenesc pe ambele părți.
Adaugă vinul alb, zeama de lămâie și foaia de dafin.
Condimentează cu sare și piper după gust.
Se lasă pe foc totul pentru încă 5 minute.
La final adaugă în tigaie ierburile aromatice.
Servește peștele cu garnitură de legume.

Credit Foto: Fotolia/ HLPhoto

Poza principala

peste_alb_prajit_cu_ierburi_aromatice.jpg

4 fileuri pește alb
jumătate pahar vin alb
2 crenguțe rozmarin
2 crenguțe cimbru
4 fire ceapă verde
1 legătură pătrunjel
2 căței usturoi
1 foaie dafin
5 linguri ulei măsline
sare
piper
sucul de la jumătate de lămâie

Peștele este întotdeauna o alegere sănătoasă indiferent de modalitatea de preparare! Încearcă această rețetă aromată și rapidă pentru o cină cu prietenii !
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE