Mâncăruri

Peste in aspic

1.Curăţă legumele şi pune-le la fiert într-un litru şi jumătate de apă rece în care ai pus şi o linguriţă rasă cu sare.

2.Când legumele au fiert, dă deoparte, adaugă zeama de lămâie, câteva boabe de piper şi bucăţile de peşte. Acoperă şi mai lasă să fiarbă un sfert de oră.

3.Dă deoparte, ia 200 ml de supă şi las-o să se răcească. Înmoaie în supa răcită gelatina şi amestecă apoi cu restul de supă.

4.Curăţă peştele de oase şi pune-l în castronele sau într-un vas de yena. Adaugă pe lângă carne felii de morcovi şi mazăre şi supa strecurată. Lasă la rece câteva ore, până se încheagă.

credit foto: Thinkstock

Poza principala

peste_in_aspic_mi.jpg

1 kg peşte proaspăt (cu oase mari)

1 ceapă

3 morcovi

1 ţelină potrivită

1 pătrunjel rădăcină

1 cutie cu mazăre fină

20 g gelatină

1-2 lămâi

sare

piper boabe

Pentru mesele festive, pregăteşte reţeta de peşte în aspic.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE