1. Curata peștele, tamponeaza cu un șervet, condimenteaza cu sare și stropește-l cu putina zeama de lamâie. Taie-l în bucati potrivite și lasa-l la rece 15 minute.
2. Între timp, zdrobește alunele și nucile, trage-le în putin unt topit, apoi adauga patrunjelul tocat foarte marunt și pesmetul.
3. Trece bucatile de pește prin ou și amestecul de alune și nuci. Așaza-le într-o tava, alaturi de felii de dovlecel, maslinele, ardeiul și roșii cherry. Stropește cu putin ulei și lasa acest peste cu crusta crocanta la cuptor, la foc moderat, 35-40 de minute.
Poza principala
Galerie foto
1 crap mai maricel
1 ou
50 g unt
200 g nuci
100 g alune
200 g masline fara sâmburi
500 g rosii cherry
1 dovlecel
1 lamâie
1 ardei gras galben
1 legatura de patrunjel
2 linguri cu pesmet
ulei de masline
sare
Gustos și elegant ca prezentare, pestele în crusta crocanta merita încercat.
Numar de portii
4
Calorii
360
Facebook Comments
Adaugă comentariu