Punem uleiul intr-o tigaie si peste el adaugam usturoiul feliat si rosiile cherry.
Lasam tigaia pe foc pana isi lasa rosiile suc.
Adaugam fileurile de peste pe care le lasam putin pe o parte, (adica 3-5 minute)si putin pe cealalta, stropindu-le cu sosul din tigaie.
ILa final, stingem sosul cu putin vin alb si il mai lasam pe foc pana se evapora.
Se serveste cald cu patrunjel presarat pe deasupra si cu suc de lamaie stors pe toata suprafata pestelui.
Lasam tigaia pe foc pana isi lasa rosiile suc.
Adaugam fileurile de peste pe care le lasam putin pe o parte, (adica 3-5 minute)si putin pe cealalta, stropindu-le cu sosul din tigaie.
ILa final, stingem sosul cu putin vin alb si il mai lasam pe foc pana se evapora.
Se serveste cald cu patrunjel presarat pe deasupra si cu suc de lamaie stors pe toata suprafata pestelui.
4 fileuri de peste
2 linguri ulei de masline
2-3 catei usturoi feliati
10-12 rosii cherry
30-40 ml vin alb
patrunjel verde
2 linguri ulei de masline
2-3 catei usturoi feliati
10-12 rosii cherry
30-40 ml vin alb
patrunjel verde
O reteta delicioasa si usor de pregatit.
Numar de portii
4
Calorii
Facebook Comments
Adaugă comentariu