Home » Peste cu sos de soia

Peste cu sos de soia

Incalziti uleiul intr-o tigaie si prajiti pestele timp de 3 minute pe fiecare parte. Luati pestele de pe foc si lasati-l deoparte.

In aceeasi tigaie, preparati un sote din ceapa si usturoi, calindu-le timp de 3 minute, dupa care adaugati sosul de soia, zaharul brun, sosul de peste si sucul de lime.

Fierbeti pana ce sosul devine cremos. Adaugati pestele si fierbeti bine. Serviti cu orez, sparanghel si mazare.

Poza principala

peste-asiatic-usor-de-gatit_400.jpg

2 linguri ulei de masline
1 kg peste file
1 ceapa rosie taiata
2 capatani de usturoi pisat
1 cana sos de soia
3 linguri zahar brun
1 lingura sos de peste
suc de la 1 lime

Aduceti bucataria asiatica la voi in bucatarie, gatind pestele vostru preferat in acest mod.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.