1.Curăţă peștii. Stropește-i cu zeamă de lămâie, condimentează-i cu sare după gust și dă puţin la rece. (Stropit cu zeamă de lămâie, peștele nu se rupe în timpul prăjirii, însă nu adăuga prea multă, pentru că riști să obţii efectul contrar!)
2.Oprește câteva frunze de spanac pe care să servești peștele, iar pe celelalte toacă-le cât mai mărunt. Spală ceapa și tai-o în rondele subţiri.
3.Pune ulei la încins și călește mai întâi ceapa, apoi spanacul. Când verdeţurile s-au înmuiat, iar zeama pe care o lasă a scăzut, stinge focul, potrivește de sare și amestecă bine cu parmezanul.
4.Umple peștii cu această compoziţie, prinde cu scobitori, tăvălește-i prin pesmet și prăjește-i în ulei bine încins.
2 bucăți de cod
300 g spanac
2 legături de ceapă verde
2 linguri cu parmezan
2 linguri cu pesmet
1 lămâie
ulei
sare
Adaugă comentariu