1. Salsa de fructe: Amestecati ingrdientele si lasati-le deoparte cat preparati pestele.
2. Pestele: Asezonati pestele si lasati-l deoparte.
3. Chiar inainte de servire, incalziti uleiul intr-o tigaie. Prajiti pestele pana se rumeneste pe o parte. Intoarceti-l si turnati zeama de lamaie.
4. Acopertiti cu un capac si prajiti pana este gata. Presarati putin piper.
5. Asezati pestele pe un platou, turnati un pic din zeama din tigaie, apoi adaugati o lingura de salsa de fructe.
6. Presarati nasturel proaspat. Serviti pestele fructat cu orez basmati sau cartofi dulci.
Salsa de fructe:
1/4 castravete, taiat
1/4 papaya, taiat
1 felie de pepene galben, taiat
6 rosii, taiate
1 ceapa verde, tocata
1/2 avocado, taiat
30 g coriandru proaspat, tocat
zeama si coaja rasa de la 1 lime
Pestele:
4 file de peste proaspat, la alegere
sare si piper negru proaspat macinat
15 ml ulei de masline
zeama si coaja rasa de la 1 lamaie
nasturel, pentru garnisire
Adaugă comentariu