Home » Mâncăruri » Peste halibut pe pat de salata verde
Mâncăruri

Peste halibut pe pat de salata verde

1.Unge grătarul cu ulei şi încinge-l bine. 

2.Într-o pungă cu sigiliu, amestecă zeama de la o lămâie, o lingură cu ulei, sare, piper şi usturoiul pisat.

3.Pune peştele în pungă şi lasă-l la marinat măcar un sfert de oră.

4.Scoate peştele şi pune-l pe grătarul încins, rumeneşte-l pe ambele părţi câteva minute. Din când în când, stropeşte peştele cu marinada. 

5.Pune salata într-un bol, stropeşte-o cu un amestec de ulei de măsline, zeamă de lămâie şi sare şi pune deasupra peştele halibut. Pune pe fiecare file câte un fir de tarhon în oţet şi serveşte peştele halibut pe pat de salată verde imediat.

credit foto: Thinckstock

Poza principala

peste_halibut_pe_pat_de_salata_verde__mi.jpg

4 X 200 g file de peşte halibut

2 linguri cu ulei vegetal

sare, piper în 4 culori

2 căţei de usturoi

4 fire de tarhon în oţet

ulei de măsline

zeamă de lămâie

mix de salată

Un preparat cu puţine calorii, ideal pentru doamnele care au grijă de silueta lor.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.