Home » Mâncăruri » Peste halibut pe pat de salata
Mâncăruri

Peste halibut pe pat de salata

 

  • Așază fileurile de pește pe câte o bucată de hârtie de copt (sau aluminiu). Pune firele de tahon într-un castronel și picură deasupra oțetul alb.
  • Presară deasupra amestecul de ierburi de Provence, piper în 4 culori proaspăt râșnit, picură ulei de măsline și zeamă de lămâie după gust, un praf de sare, frunzele de tarhon și împachetează hârtia ca pe un rulou, răsucind capetele cât mai bine.
  • Așază-le pe o tavă și dă-le la cuptor pentru 10-15 minute.
  • Servește fileurile de halibut pe pat de frunze de salată, stropite în prealabil cu puțină zeamă de lămâie și ulei de măsline. 

 

credit foto: Thinkstock

Poza principala

159024315_mica.jpg

4 x 200 g file de halibut

mix de salată (creață, radicchio, chinezească, iceberg)

ierburi de Provence

piper în 4 culori

4 fire de tarhon

oțet de vin alb

ulei de măsline

zeamă de lămâie

 

sare

Cină ușoară, sănătoasă și foarte gustoasă pentru toți ai casei.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.