- Așază fileurile de pește pe câte o bucată de hârtie de copt (sau aluminiu). Pune firele de tahon într-un castronel și picură deasupra oțetul alb.
- Presară deasupra amestecul de ierburi de Provence, piper în 4 culori proaspăt râșnit, picură ulei de măsline și zeamă de lămâie după gust, un praf de sare, frunzele de tarhon și împachetează hârtia ca pe un rulou, răsucind capetele cât mai bine.
- Așază-le pe o tavă și dă-le la cuptor pentru 10-15 minute.
- Servește fileurile de halibut pe pat de frunze de salată, stropite în prealabil cu puțină zeamă de lămâie și ulei de măsline.
credit foto: Thinkstock
Poza principala
Galerie foto
4 x 200 g file de halibut
mix de salată (creață, radicchio, chinezească, iceberg)
ierburi de Provence
piper în 4 culori
4 fire de tarhon
oțet de vin alb
ulei de măsline
zeamă de lămâie
sare
Cină ușoară, sănătoasă și foarte gustoasă pentru toți ai casei.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu