1.Curăţă bine peștii și dacă poţi îndepărtează-le cu grijă pielea și șira. Taie-i apoi în bucăţi potrivite și condimentează-le cu sare.
2.Pune în castronele separate oul bătut, făina, pesmetul și susanul.
3.Trece bucăţile de pește prin făină, ou bătut, pesmet și susan. Rumenește bucăţile de pește în baie de ulei încins.
4.Între timp, taie dovleceii cubuleţe și fierbe-i în apă cu un praf de sare. Scurge-i bine de apă și așază-i într-un vas tremorezistent. Stropește-i cu puţin ulei și oţet. Pune deasupra bucăţile de pește și lasă la cuptor 1-2 minute.
Poza principala
Galerie foto
2 bucati de cod
1 ou
2 linguri cu pesmet
2 linguri cu făină
2 linguri cu susan
2 dovlecei
sare
ulei
Peşte îmbrăcat cu susan este o rețetă ușor de făcut, gustoasă și sățioasă.
Numar de portii
4
Calorii
175
Facebook Comments
Adaugă comentariu