Home » Promo » Peste pe pat de legume cu ulei de ierburi
Promo

Peste pe pat de legume cu ulei de ierburi

1. Caliti legumele in putin ulei. Asezonati cu ardei rosu si sare.

2. Impartiti pestele in 4 si prajiti fiecare parte in ulei, asezonand cu sare si piper.

3. Amestecati busuiocul, uleiul si apa intr-un blender.

4. Serviti pestele pe un pat de legume cu ulei de ierburi si cartofi fierti.

Poza principala

carne1_400.jpg

250 g broccoli 
1 dovlecel feliat sau zucchini feliat
2 ardei grasi verzi/rosii taiati
2 linguri ulei
1 lingurita de ardei rosu
1 lingurita sare
500 g cod filé
1 lingura ulei
sare, piper 
ULEIUL DE IERBURI:
100 g frunze de busuioc
50 ml ulei
50 ml apa

Iata o reteta rapida si usor de preparat, perfecta pentru cina.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.