Preincalziti cuptorul la 200 de grade. Puneti pestele intr-o tava si potriviti de sare si piper. Coaceti pentru 8-10 minute.
Separat, incalziti uleiul intr-o tigaie si caliti ceapa, alaturi de curry si turmeric, timp de 5 minute. Amestecati zaharul cu otetul si apa si turnati-le in tigaie. Gatiti la foc mic, acoperit, pentru 20 de minute.
Puneti pestele intr-un recipient de sticla si turnati sosul cald pe deasupra. Lasati sa se raceasca si acoperiti cu folie de plastic.
Poza principala
Galerie foto
1,5 kg eglefin sau cod
15 ml ulei de floarea-soarelui
4 cepe mari, tocate fin
40 g curry
20 g turmeric
sare si piper negru proaspat macinat
2 frunze de dafin
100 g zahar
500 ml otet de vin alb
125 ml apa
Cand gatiti cu turmeric, evitati recipientele de plastic pentru ca se vor pata.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu