Home » Peste picant

Peste picant

Preincalziti cuptorul la 200 de grade. Puneti pestele intr-o tava si potriviti de sare si piper. Coaceti pentru 8-10 minute.

Separat, incalziti uleiul intr-o tigaie si caliti ceapa, alaturi de curry si turmeric, timp de 5 minute. Amestecati zaharul cu otetul si apa si turnati-le in tigaie. Gatiti la foc mic, acoperit, pentru 20 de minute.

Puneti pestele intr-un recipient de sticla si turnati sosul cald pe deasupra. Lasati sa se raceasca si acoperiti cu folie de plastic.

Poza principala

h_01044819_mica.jpg

1,5 kg eglefin sau cod
15 ml ulei de floarea-soarelui
4 cepe mari, tocate fin
40 g curry
20 g turmeric
sare si piper negru proaspat macinat
2 frunze de dafin
100 g zahar
500 ml otet de vin alb
125 ml apa

Cand gatiti cu turmeric, evitati recipientele de plastic pentru ca se vor pata.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.