Home » Vegetarian & vegan » Pesto de leurdă (rețetă de post)
Vegetarian & vegan

Pesto de leurdă (rețetă de post)

1.Spală în multe ape reci frunzele de leurdă și lasă-le la scurs.

2.Rumenște într-o tigaie miezul de nucă.

3.Pune într-un robot frunzele de leurdă, miezul de nucă, uleiul și o linguriță rasă cu sare (sau după gust) și mixează până obții o pastă fină.

4.Pune pesto de leurdă într-un borcan, acoperă-l cu un strat fin de ulei și închide ermetic. Păstrează la frigider.

Pui cu sos pesto

 

Sugestie. Dacă nu postești, adaugă în compoziția de leurdă 50 g de parmezan și amestecă bine.

 

1 legătură de leurdă proaspătă

50 g miez de nucă

100 ml ulei de măsline

sare

 

 

Folosește pesto de leurdă ca sos pentru pește, salate de tot felul, piure de cartofi sau chiar pentru un sendviș rapid.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.