1.Taie pieptul de curcan în patru bucăţi mai groscioare. Pune-le la fiert în apă cu un praf de sare.
2.Adaugă ceapa și morcovul întreg și lasă să fiarbă la foc mic. După ce a fiert, scoate carnea la scurs. Separat, rumenește în unt topit alunele tocate.
3.Adaugă fulgii de porumb și mierea amestecând bine. Tăvălește repede bucăţile de piept de curcan prin ou bătut și apoi amestecul de fulgi și alune.
4.Așază-le apoi într-o tavă unsă cu unt și lasă la cuptor câteva minute. Servește cu legume fierte și trase în unt.
Poza principala
Galerie foto
1 piept de curcan
200 g fulgi de porumb
2 linguri cu miere
2 linguri cu unt
2 ouă
100 g alune
1 ceapă
1 morcov
sare
piper
Rețeta de piept crocant de curcan este ușor de preparat, plină de arome și gust. Potrivită pentru mesele în familie.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu