Taie pieptul de curcan in patru felii si bate-le usor cu ciocanul de snitele.
Condimenteaza-le cu sare si piper si perpeleste-le in untul topit.
Scoate-le pe o farfurie, iar in grasimea ramasa, rumeneste faina.
Stinge treptat cu lapte, apoi incorporeaza smantana si jumatate din cantitatea de gorgonzola sfaramata.
Opreste focul si adauga restul de gorgonzola. Toarna sosul fierbinte peste bucatile de carne si serveste alaturi de felii de mandarine, boabe de strugure si pere.
Revista Femeia de Azi
Poza principala
Galerie foto
1 piept de curcan
450 g smantana
3 linguri cu lapte
100 g branza gorgonzola
2 linguri cu unt
1 lingura cu faina
sare
Ca sa fie mai gustos, gateste pieptul de curcan cu tot cu piele si indeparteaz-o chiar inainte de a-l servi.
Numar de portii
4
Calorii
275
Facebook Comments
Adaugă comentariu