Piept de curcan umplut

1.Pune într-un blender migdalele, parmezanul, albușul, ¼ linguriță cu rozmarin, sare după gust și o lingură cu ulei și mixează bine. Dacă amestecul este prea uscat, mai adaugă puțin ulei de măsline.

2.taie pipetul de curcan astfel încât să obții o felie mare, acoper-o cu folie alimentară și bate-o cu ciocanul de șnițele.

3.Pune deasupra umplura de migdale și rulează. Rumenește ruloul de curcan umplut în puțin ulei și mai dă-l la cuptor pentru 15-20 minute. Între timp, pregătește un amestec de boia și diluează-l cu puțin vin. 

4.Cu 10 minute înainte de a fi gata, scoate ruloul și unge-l cu amestecul de boia, iar restul de vin toarnă-l în tavă, de jur împrejurul ruloului. Mai dă la cuptor pieptul de curcan umplut pentru cel puțin 10 minute.

credt foto: Guliver/Thinckstock

Poza principala

piept_de_curcan_umplut_mi.jpg

600 g piept de curcan

100 g migdale

1 albuș

400 g parmezan

100 ml vin alb

rozmarin

ulei de măsline

boia iute și dulce

sare

Apetisant și cu gust extraordinar, pieptul de curcan umplut este o adevărată delicatesă pentru gurmanzi.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE