Taie carnea in fasii mari si fierbe-o in apa cu sare. Dupa ce a fiert, scurge-o si stropeste-o cu putina zeama de lamaie.
Asaz-o intr-un vas uns cu unt. Pune deasupra masline, putin rozmarin, codite de ceapa verde si felii de lamaie.
Toarna ouale cu cascavalul ras si acopera totul cu smantana batuta cu faina.
Pune rosiile decojite si taiate cubulete. Lasa pieptul de pui cu smantana la cuptor aproximativ 40 de minute.
Revista BUCATARIA DE AZI
Poza principala
Galerie foto
2 piepti de pui
3 oua
5-6 linguri cu smantana
3 linguri cu cascaval ras
100 g masline rondele
1 lingura cu faina
75 g unt
1 lamaie
codite de ceapa verde
2 rosii
rozmarin, sare
Un deliciu cu pui, smantana si cascaval.
Numar de portii
4
Calorii
415
Facebook Comments
Adaugă comentariu