Home » Piept de pui cu spanac si branza feta

Piept de pui cu spanac si branza feta

1. Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius si acopera o tava cu hartie de copt. Prajeste ceapa si usturoiul pana se inmoaie. Adauga frunzele de spanac si prajeste-le cateva minute.

2. Adauga branza feta, amesteca bine si indeparteaza de pe foc. Cresteaza puiul si umple-l cu amestecul de spanac.

3. Ruleaza putin puiul si inchide-l cu scobitori. Unge-l cu putin ulei si asezoneaza cu sare si piper. Pune-i in tava si da-i la cuptor timp de 20 de minute pana puiul este patruns. 

Poza principala

h_01062136.jpg

O lingura de ulei

O ceapa taiata

Un catel de usturoi, zdrobit

200g de frunze de spanac, taiat marunt

O jumatate de cana de branza feta faramitata

Sare si piper

4 bucati de piept de pui

Iata un mod inedit de a prepara pieptul de pui. Se serveste cu salata si cartofi.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.