Intr-un castron, pune caisele taiate cubulete. Adauga zaharul brun, zeama de lamaie, mustarul si pasta de tomate. Mixeaza bine pana obtii o pasta omogena.
Separat, taie pieptul de pui in patru bucati si condimenteaza-l cu sare. Unge fiecare bucata cu pasta de caise si asaz-o intr-o tava termorezistenta.
Acopera cu folie de aluminiu si lasa la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.
Indeparteaza folia, presara migdalele si mai lasa la cuptor cel mult zece minute.
Revista Femeia de Azi
Poza principala
Galerie foto
1 piept de pui
100 g migdale
5-6 caise
2 linguri cu pasta de tomate
3 linguri cu zahar brun
2 linguri cu zeama de lamaie
1 lingurita cu mustar
sare
Stiai ca deliciosul cais este originar din China, unde se cultiva de mai bine de 4.000 de ani?
Numar de portii
4
Calorii
375
Facebook Comments
Comentarii