1. Taie pieptul de pui pe jumătate în așa fel încât să obţii patru bucăţi măricele. Condimentează-le cu sare, rumenește-le în unt topit.
2. Scoate carnea pe un platou, iar în grăsimea rămasă, călește făina fără a o rumeni. Stinge cu smântâna amestecată cu 150 ml de apă și lasă să fiarbă la foc mic cam 20-25 de minute.
3. La final, adaugă zahărul și vișinele decongelate. Lasă să fiarbă 15 minute, pune bucăţile de carne.
4. După ce a dat în 1-2 clocote, oprește focul și repartizează pe farfurii friptura, cu sos din belșug. Acest piept de pui cu sos de visine este delicios cu garnitură de orez.
Poza principala
Galerie foto
2 piepți de pui
100 g unt
sare
300 g vişine congelate
50 g făină
150 g smântână
1 linguriță cu zahăr
Rafinat și delicios, pieptul de pui in sos de visine este perfect pentru mesele festive.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu