- Pentru început preparați sosul. Tocați ceapa și usturoiul și puneți-le în ulei de măsline la foc potrivit.
- Turnați vinul și lăsați pe foc până când lichidul s-a evaporat pe jumătate.
- Încorporați brânza mascarpone și laptele. Amestecați pentru a omogeniza.
- Aduceți sosul în punctul de fierbere și lăsați-l pentru încă 2 minute după care asezonați cu sare și piper.
- Presărați carnea cu sare și piper și prăjiți-o la foc iute.
- Adăugați usturoiul tocat mărunt, roșiile tăiate pe jumătate și imediat după aceea adăugați sosul de mascarpone.
- Decorați cu frunze proaspete de busuioc și serviți.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 800 g piept de pui
- 300 g roșii cherry
- 4 căței de usturoi
- 2 linguri ulei de măsline
- 5 frunze de busuioc
- sare
- piper măcinat
Pentru sos:
- 500 g brânză mascarpone
- 250 ml lapte
- 100 ml vin alb
- 1 ceapă
- 2 căței de usturoi
- 3 linguri ulei de măsline
- sare
- piper alb după gust
Preparat savuros și aromat în 20 de minute timp de preparare.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu